Guangzhou U-POR Auto pribor Co, Ltd

Established in 2002, U-Por Auto oprema Co, Ltd je istraživanje i razvoj, proizvodnja i prodaja integrirane tvrtke. Specijalizirani smo za unutarnje i vanjske dijelove ukrašavanja, samo za Porsche, kao što su Cayenne, Macan, Panamera, Boxster, 911 i tako dalje. Proizvodi su uglavnom za Body kit, trčanje odbora, ispušni prigušivač, prednji i stražnji klizač, krov, ukrasne trim i tako dalje. Do 15 godina neprestanih napora Now U-POR je lider i predstavnik industrije Porsche Modification u Kini, te uspješno mijenja više od 38.000 Porsche automobila.

Trenutno pokrivamo površinu od 5386 četvornih metara i posjedujemo više od 200 zaposlenika. Mi inzistiramo na korištenju visokokvalitetnog materijala i obrta, a zahtijevani standard kvalitete je općenito veći od industrijskog standarda. Kako bismo razvili nove proizvode kako bismo zadovoljili zahtjeve klijenata, stalno kupujemo najnovije modele Porsche automobila. Naša tvrtka može ponuditi uzorak obrade, projektiranja i razvoja za kupce.

Specijalizirani smo za unutarnje i vanjske dijelove ukrašavanja, samo za Porsche, kao što su Cayenne, Macan, Panamera, Boxster, 911 i tako dalje. Proizvodi su uglavnom za Body kit, trčanje odbora, ispušni prigušivač, prednji i stražnji klizač, krov, ukrasne trim i tako dalje.

9.jpg

Samo za Porsche, kao što su Cayenne, Macan, Panamera, Boxster, 911 i tako dalje